Mini retraites

Tijdens een retraite stap je uit de dagelijkse hectiek om vanuit de rust te ervaren wat jouw innerlijke wijsheid te vertellen heeft. Sommige retraites zijn in stilte om zo nog meer naar binnen te keren. Onze mini retraites zijn geen stilte retraites. Wel dagen van rust en vertraging. Waarin je de ontspanning ervaart van echt landen in je lijf. Waarin je de diepe verbinding ervaart van het samen zijn met andere vrouwen. Op zich zelf staande dagen die je los kunt boeken. Als cadeautje voor jezelf. Als ‘opfrisdag’ na een van onze retraites. Of als opstapje naar onze jaartraining.

‘In verbinding met moeder natuur’ – mini retraite

Op zaterdag 15 juni gaan we de natuur in. We ervaren de rust van zijn in het moment, in verbinding met moeder aarde en in contact met jezelf. Doen mooie oefeningen, gaan samen in gesprek en delen een lekkere maaltijd in de buitenlucht. Een dag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons en onze manier van werken. Om te ervaren wat ‘vrouwenwerk’ voor je kan betekenen.

  • Datum: Zaterdag 15 juni
  • Tijd: 14.00 – 20.00 uur
  • Locatie: volgt
  • Kosten: € 35,- (inclusief picknickmaaltijd)

‘De wijze vrouw ont-moet’ – mini retraite

Op woensdag 28 augustus schudden we alvast een beetje aan de wijze vrouw die popelt om wakker te worden. Een dag waarin je kunt proeven aan onze jaartraining ‘Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel’ die in oktober start. Een dag waarin je kennis maakt met ons, onze manier van werken en de locatie. Een relaxte vrouwendag met mooie oefeningen, verdiepende meditaties, deelrondes en een heerlijke lunch. Zo’n dag waarvan je achteraf voelt, dat moet ik vaker doen!

  • Datum: Woensdag 28 augustus
  • Tijd: 10.00 – 16.30 uur
  • Locatie: De Deelgenoot, Hallsedijk 48 Empe
  • Kosten: € 89,- (inclusief vegetarische lunch)

Bij onze manier van werken passen kleine groepen en het aantal deelneemsters voor deze dagen is beperkt tot maximaal 10. Heb je interesse voor een van onze mini retraites dan kun je je aanmelden via het contactformulier onder vermelding van de betreffende dag. We reserveren graag een plek voor je.