Agenda

Vrijdagavonden rond volle maan: Gouden vrouwencirkel

Van oudsher kwamen vrouwen bij elkaar. Om zich te verbinden, te rusten en ervaringen te delen. Om te helen, van elkaar te leren en de geheimen van het leven door te geven. In onze samenleving is het samenzijn met vrouwen grotendeels verloren gegaan. En het is hoog tijd dat we dat veranderen. Ons weer verbinden met elkaar en ons vrouwelijk goud. Dat we de steunende energie van de cirkel weer gaan ervaren. Een serie van 4 bijeenkomsten op de vrijdagavond 26 januari, 23 februari, 22 maart en 26 april. Meer informatie vind je hier.

11 t/m 14 april: Meerdaagse retraite ‘De Wijze Vrouw Ontwaakt’

De lente is van nature een tijd van vernieuwing, transformatie en groei. Het oude is geweest, mag los gelaten. Wat gezaaid is mag ontkiemen. In de veilige bedding van de Yin-energie kan het nieuwe gaan ontstaan. De Wijze Vrouw ontwaakt is een diepgaand en lichaamsgerichte retraite. Geheel verzorgd op een mooie locatie in het buitengebied van Zutphen. Georganiseerd en begeleidt door Marouska en Leonie. Meer informatie vind je hier.

1 t/m 4 mei: Springflower

Als Flower draag ik bij aan SpringFlower, de Lente Gathering voor meisjes en vrouwen van alle generaties en in alle fasen van het leven. Een verbindend meerdaags samenzijn vol inspiratie, kennis, wijsheid en ervaringen. Ik geef dit jaar behandelingen en inspiratiesessies. Meer informatie over dit mooie festival: www.spring-flower.nl

‘Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel’ – jaartraining 2024-2025

Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel is een transformerende jaartraining voor vrouwen die zich willen verbinden met hun vrouwelijke natuur. Die op zoek zijn naar meer rust en zachtheid. Naar vertrouwen op innerlijke wijsheid en intuïtie. Naar minder moeten en meer genieten. Voor vrouwen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en zich willen ont-wikkelen tot wie ze in essentie zijn. Een innerlijke en helende reis van 9 maanden waarin we in 5 weekenden alle fasen van het wijsheidswiel doorleven. Start oktober 2024, meer informatie vind je hier.