Agenda

Zaterdag 15 juni ‘In verbinding met moeder natuur’ – mini retraite

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met vrouwenwerk en onze programma’s? Ga met ons mee de natuur in, laat je verrassen door de oefeningen en geniet van het samen zijn in de buitenlucht. Meer informatie vind je hier.

Woensdag 28 augustus ‘De wijze vrouw ont-moet’ – mini retraite

Wil je een voorproefje van onze jaartraining? Ervaren wie wij zijn en wat we aanbieden? We ontvangen je graag op onze retraite locatie voor een fijne dag met mooie oefeningen, verdiepende meditaties en een heerlijke vegetarische lunch. We schudden alvast een beetje aan de wijze vrouw die popelt om wakker te worden. Meer informatie vind je hier.

‘Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel’ – jaartraining 2024-2025

Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel is een transformerende jaartraining voor vrouwen die zich willen verbinden met hun vrouwelijke natuur. Die op zoek zijn naar meer rust en zachtheid. Naar vertrouwen op innerlijke wijsheid en intuïtie. Naar minder moeten en meer genieten. Voor vrouwen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en zich willen ont-wikkelen tot wie ze in essentie zijn. Een innerlijke en helende reis van 9 maanden waarin we in 5 weekenden alle fasen van het wijsheidswiel doorleven. Start oktober 2024, meer informatie vind je hier.