Rite of the Womb

Moeder aarde herinnert ons eraan dat onze baarmoeder geen plek is om pijn en angst te verzamelen maar dat het een plaats is voor creatie en het geven van leven. De medicijnvrouwen van de jungle gaven ons daarvoor de 13e rite van de Munayki, de baarmoederrite. Een ritueel dat van vrouw op vrouw mag worden doorgegeven aan zoveel mogelijk vrouwen. De baarmoederrite is een liefdevol en helend ritueel dat ruimte geeft aan onze vrouwelijke energie. Een energie die eeuwenlang miskent en onderdrukt is waardoor vrouwelijke kracht verloren ging. Het baarmoederritueel heeft als essentie dat vrouwen helemaal in hun vrouwelijke kracht mogen staan. Dat de collectieve Yin energie weer voluit mag gaan stromen. Dat ze in dynamisch evenwicht mag komen met de mannelijke Yang energie.

De Rite of the Womb is een bijzonder ritueel voor en door vrouwen. Een ritueel waarin we los laten wat niet meer nodig is. Waarin we intenties neerzetten voor de tijd die komen gaat. Waarin herstel plaats vindt op alle niveaus. Mooie ervaringen kreeg ik daarover al terug: Heling van menstruatieproblemen en overgangsklachten; Meer ruimte durven nemen, eindelijk knoppen hakken en stappen zetten; Beter gegrond, zelfbewuster en meer rust. De baarmoederrite helpt je meer en meer jezelf te zijn. Is transformerend. Voor jou persoonlijk, voor de vrouwen om je heen en voor moeder aarde.

De Rite of the Womb is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder baarmoeder, wel of niet zwanger of in de overgang. Met liefde geef ik de Rite aan zoveel mogelijk vrouwen door. Individueel, in kleine groepjes of als workshop op een vrouwenfestival. Aan huis, op locatie of in de natuur. Heb je interesse in dit liefdevolle ritueel met mij als wombkeeper, stuur dan een berichtje naar info@vrouwelijkgoud.nl met je telefoonnummer. Ik neem dan vrijblijvend contact met je op om wensen en mogelijkheden te bespreken.