Gouden vrouwenolie

Bij Engelenmens mocht in het vroege voorjaar de gouden vrouwenolie ontstaan. In aanloop naar het Rode Maanfestival 2023 creëerden we haar tijdens een speciale ceremonie. Gouden vrouwenolie is een exclusieve geurolie met een godinnelijke geur. Verrassend rijk met een exotisch tintje. Ze draagt bij aan het helen van onze vrouwelijke essentie.

Dat we onze vrouwelijke kwaliteiten voluit mogen leven. Goed gegrond. Vertrouwend op onze innerlijke wijsheid en intuïtie. In liefdevolle aanwezigheid. Stromend. Creërend. Ronduit genietend.

De olie had een speciale plek tijdens de Rite of the Womb die ik op het Rode Maanfestival gaf. Ze is met open armen ontvangen en haar onweerstaanbare geur zorgde ervoor dat ze in heel wat tassen mee naar huis ging. ‘Als schat voor het kleine meisje in mij’

De gouden vrouwenolie blijft zolang ze nodig is. We maken haar in kleine hoeveelheden tijdens een mooi ritueel en vullen elk flesje handmatig en met aandacht. Naast 6 essentiële oliën zijn materialen als bladgoud en kleine edelsteentjes toegevoegd. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgezocht en dragen bij aan de essentie ervan. Voluit leven van onze vrouwelijke essentie. Het flesje ziet er prachtig uit en is eenvoudig mee te nemen in je tas. Een ware kleinood.

Tijdens de Rite of the Womb en andere workshops die ik speciaal voor vrouwen geef gebruik ik de gouden vrouwenolie als geurondersteuning. De geur van essentiële oliën werkt snel en direct. Is helend op natuurlijke wijze. Met de kracht van de gebruikte planten en bloemen. Passend bij de essentie van de olie. Voor de liefhebster op aanvraag verkrijgbaar in een prachtig flesje.