Actueel

26 januari Start Gouden vrouwencirkel – serie 4 bijeenkomsten

Een vrouwencirkel past bij de vrouwelijke wijze. Van oudsher kwamen vrouwen bij elkaar. Om zich te verbinden, te rusten en ervaringen te delen. Om te helen, van elkaar te leren en de geheimen van het leven door te geven. In onze samenleving is het samenzijn met vrouwen grotendeels verloren gegaan. Gelukkig is dat aan het veranderen, en zie je cirkels in verschillende vormen ontstaan. Onder het licht van de eerste volle maan van 2024 start ik met een nieuwe vrouwencirkel. Een serie van 4 bijeenkomsten op vrijdagavonden rond volle maan. Vragen of aanmelden via info@vrouwelijkgoud.nl

11 t/m 14 april De Wijze Vrouw Ontwaakt! – meerdaagse retraite

De lente is in aantocht. Het oude mag afgeschud. Het nieuwe kan ontkiemen. Mag gaan groeien. Onze meerdaagse retraite ‘De Wijze Vrouw ontwaakt!’ sluit daar mooi op aan. We stappen uit de waan van de dag en zakken in ons lijf. We laten ons meevoeren door de Yin energie. Vertragen, verstillen en verzachten. In de veilige vrouwenbedding verbinden we ons. Met onszelf en onze innerlijke wijsheid. We laten los wat is geweest. Helen wat zich aandient. Maken plaats voor het nieuwe. Creëren wat mag groeien. Het is lente en de wijze vrouw mag gaan ontwaken.
Het maximaal aantal deelnemers voor deze retraite is inmiddels bereikt. In oktober starten we met onze jaartraining, bestaande uit 5 helende weekenden, waarvoor nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel – jaartraining 2024-2025

Vrouw-zijn in alle fasen van het Wijsheidswiel is een transformerende jaartraining voor vrouwen die zich willen verbinden met hun vrouwelijke natuur. Die op zoek zijn naar meer rust en zachtheid. Naar vertrouwen op innerlijke wijsheid en intuïtie. Naar minder moeten en meer genieten. Voor vrouwen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en zich willen ont-wikkelen tot wie ze in essentie zijn. Een innerlijke en helende reis van 9 maanden waarin we in 5 weekenden alle fasen van het wijsheidswiel doorleven. Deze jaartraining start in oktober en we hebben plek voor maximaal 10 vrouwen. Wil je verzekerd zijn van een plekje en gebruik maken van de vroegboekkorting? Je kunt je al aanmelden.

Gouden Vrouwenolie

Gouden Vrouwenolie is een godinnelijke geurolie die bijdraagt aan het helen van onze vrouwelijke essentie. Gouden Vrouwenolie is een exclusieve olie, ze is speciaal voor Vrouwelijk Goud samengesteld en we creëren haar in kleine hoeveelheden. Voor de liefhebster op aanvraag verkrijgbaar in een prachtig flesje.